Klassieke en Segmentale massage

 

Zorg goed over uw gezondheid!
Want een goed gevoel is onbetaalbaar…

Tarieven


Shiatsu Ryoho
Klassieke en segmentale massage

  • 60 minuten - € 45,00
  • 30 minuten - € 25,00

Voet-reflexologie

  • 45 minuten - € 35,00

U kun uw factuur declareren bij uw zorgverzekeraar als u een aanvullende verzekering heeft.

Als u een afspraak maakt wordt uw tijd gereserveerd.
Mocht u om welke reden dan ook verhinderd zijn, neem dan minimaal 24 uur van te voren contact op om te annuleren. Anders ben ik genoodzaakt het hele tarief in rekening te brengen.

     

 

Zorgverzekeraars

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden het tarief van de Shiatsu behandeling grotendeels vanuit uw aanvullende verzekering, omdat mijn praktijk geregistreerd is bij de beroepsvereniging NVST, Nederlandse Vereniging Soma Therapeuten (NVST nr. L3423) en (RBCZ 180507R). In welke mate u in aanmerking komt voor vergoeding, hangt af van uw zorgverzekeraar. Een verwijsbrief via de huisarts is niet noodzakelijk om hiervoor in aanmerking te komen.

De leden van de NVST werken volgens vastgestelde kwaliteitseisen en zijn daarnaast onderworpen aan een klacht- en tuchtreglement.

Klik, onder, op het logo van NVST, voor het meest recente overzicht 2018 van zorgverzekeraars. Zit uw zorgverzekeraar er niet bij? Neem dan voor alle zekerheid contact op met uw eigen zorgverzekeraar om teleurstelling te voorkomen.

 

 

 

Larysa Pawlicka

Wielingastraat 19
9034 HE Marsum
Tel.: 06 445 10 600
info@larysa-shiatsu.com

KVK-nummer: 63369087

Over mij

Sinds een paar jaar woon ik in het Friese dorp Marssum. In 2008 ben ik met mijn gezin van Polen naar Nederland verhuisd. Een nieuwe periode in mijn leven, die voor mij onvoorspelbare positieve veranderingen heeft gebracht. Op zoek naar een diepere betekenis van het leven, schreef ik mij in voor een cursus "Siva Methode". Toen wist ik wat mijn toekomst zou brengen!

Overige informatie

Lid van NVST nr. L3423 en RBCZ 180507R

Bel mij