06 445 10 600 info@larysa-shiatsu.com

Wie ben ik

Ik ben Larysa Pawlicka. Sinds een paar jaar woon ik in het Friese dorp Marssum. In 2008 ben ik met mijn gezin van Polen naar Nederland verhuisd. Een nieuwe periode in mijn leven, die voor mij onvoorspelbare positieve veranderingen heeft gebracht. Op zoek naar een diepere betekenis van het leven, schreef ik mij in voor een cursus “Siva Methode”. Toen wist ik wat mijn toekomst zou brengen!

Ik hou van uitdagingen en vind het leuk en inspirerend om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast is mijn passie het helpen van mensen. In 2013 heb ik een basis cursus “Bio-energetische therapie” in Warschau gevolgd en afgerond. Gefascineerd door het werk met universele energie, heb ik besloten om deze weg verder te doorlopen. In 2014 heb ik mij ingeschreven voor een cursus bij “Dutch Bodywork Academy” in Leeuwarden. Daar heb ik de opleiding “Shiatsu therapeut” gevolgd en afgerond. Na het afstuderen ben ik begonnen met mijn eigen praktijk als Shiatsu therapeut. Ik zal mijzelf blijven bijscholen & nieuwe opleidingen volgen om zo mijn kennis en kunde over het lichaam en de ontspanning daarvan te ontwikkelen.